Átfogó grafikai és dekorációs
megoldások kompromisszumok nélkül

pólónyomtatás

A póló nyomtatás az egyik legköltséghatékonyabb módja a vállalkozásod népszerűsítésének. Egy menő feliratos póló által olyan promóciós cikket hozhatsz létre, amely hosszú ideig reklámozhatja vállalkozásodat.

Póló nyomtatás
a BOOM Stúdióban

Egy egyedi céges póló nyomtatása mindig a grafika megtervezésével kezdődik. Szerencsére nálunk mindezt egy kézben megvalósíthatod, így az ötlet kitalálásától, a pólónyomásig mindent elkészítünk üzemünkben. Bármilyen mintáról, színről, vagy fazonról legyen szó,- tervező csapatunk segít számodra megtalálni a tökéletes irányt, hogy a céges pólóid ne csak jó minőségűek, hanem látványosak is legyenek. Minden pólót olyan eljárással nyomunk meg, hogy az éveken át megőrizhesse a minőségét.

Miért ajánlott
a póló nyomtatás?

A póló nyomtatás rendkívül előnyös, ha korlátozott a marketing költségvetéssel rendelkezel vagy olyan marketing eszközt szeretnél, amely nagyszerű megtérülést biztosít. A pólókat bármilyen módon személyre szabhatod. Akár a jobb felső sarokban szeretnéd feltüntetni céged logóját, akár a vállalkozásod nevét tennéd középre- a határ a csillagos ég! A póló teljes funkcióját meghatározhatja a design. Csináltathatsz pólót a munkatársaid számára, mint egy egyenruha, rendezvényre a hostesseknek, vagy akár csapatépítőre egy vicces grafikával ellátott darabot. Erős márkaimázst teremt, javítja a csapatszellemet, és könnyen azonosíthatóvá teszi a teljes személyzetet. Tervezd meg saját céges pólóidat, és előzd meg versenytársaidat a segítségünkkel!

pólófeliratozás, pólónyomtatás

Egyedi mintával, vagy felirattal színesítenéd céges pólóidat? Magán vagy üzleti célra rendelnél nyomott pólókat?

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Kérj ajánlatot még ma, és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Miért válassz minket?