Átfogó grafikai és dekorációs
megoldások kompromisszumok nélkül

Nem tudunk elbújni

a fejlődés elől!

Megérkezett hozzánk
a legújabb DTF technológia!!!

boom bábu dtf printing technológia t-shirt póló
Pontosan mi is ez?

A DTF (Direct To Film) nyomtatás egy digitális nyomtatási eljárás, amelyet különféle grafikai tervezések és szövegek reprodukálására használnak különböző felületeken, például textíliákon, pólókon, sapkákon és más textil alapanyagokon. Az alábbiakban elolvashatod a DTF nyomtatás előnyeit.

Kiváló minőség:

A DTF nyomtatás lehetővé teszi a magas felbontású és részletgazdag nyomatok létrehozását. A képek élesek, a színek élénkek és a minták gazdagok.

Széles anyagválaszték:

A DTF nyomtatás különböző textil anyagokra alkalmazható, ideértve pamutot, poliésztert, bőrt és más természetes vagy szintetikus szálakat.

Rugalmasság és sokoldalúság:

A DTF technológia lehetővé teszi a színes, többszínű nyomatok könnyű előállítását, ami nagy kreatív szabadságot biztosít a tervezőknek.

Nem igényel hőáttörést:

A DTF nyomtatási folyamat nem igényel hőáttörést, mint például a hagyományos hőátviteli (transfer) technológia. Ez jelentősen csökkenti a gyártási időt és költségeket.

Többnyomatos kivitelezés:

A DTF nyomtatás lehetővé teszi a minták többszínű, akár fotorealisztikus reprodukálását is. Ez a folyamat a képek bonyolult részleteit is pontosan le tudja nyomtatni.

Tartósság és moshatóság:

A DTF nyomtatás kiválóan ellenáll a kimosásnak és az erősítő anyagoknak, így a textíliák hosszú élettartammal rendelkeznek.

Környezetbarát:

A DTF nyomtatás kevesebb hulladékot termel, mivel nem igényel vágófóliát vagy transzferpapírt, amit a hagyományos transzfernyomtatási eljárások használnak.

Gyors és hatékony:

A DTF nyomtatás viszonylag gyors és hatékony folyamat, amely lehetővé teszi a nagy darabszámú termelést is.

Alacsony költség:

Az anyaghasználat és a folyamat egyszerűsége miatt a DTF nyomtatás alacsonyabb költségeket eredményezhet, különösen nagy mennyiségek esetén.