Átfogó grafikai és dekorációs
megoldások kompromisszumok nélkül

Autódekoráció

Szeretnéd feldobni az autódat egy profi dekorációval? Az autódekoráció nem csak látványos, de védelmet is biztosít a járműved számára. Akár vállalkozásodat népszerűsítenéd, akár csak kitűnnél a tömegből – a legjobb helyen jársz!

Autódekoráció
a Boom Stúdióban

Az autódekoráció olyan, mint egy digitálisan nyomtatott mobil hirdetőtábla. Profi szakembereink veled együttműködve elkészítik a reklámanyagot, vagy a designt. Figyelünk a részletekre, és ügyfeleink igényeire annak érdekében, hogy látványos, valamint hatásos legyen a grafika. Miután a grafikai tervező szoftver segítségével megterveztük a kreatívot, kinyomtatjuk és felhelyezzük az autóra. Bármi is legyen az elképzelésed, grafikus csapatunk készségesen áll az ötleteid megvalósítása elé!

Miért ajánlott
az autódekoráció?

Egy autódekoráció, vagy feliratozás a marketing egyik olyan formája, amelybe érdemes befektetni. Az egyik leghatékonyabb kültéri hirdetési forma, amely több fogyasztót ér el, mint bármely más kültéri hirdetés. Az autódekorációk lényegében digitálisan nyomtatott reklámtáblák a jármű külső felületén, amelyek egységességet, valamint profizmust sugallnak. Kreatív, és tapasztalt grafikusaink a vállalkozással együttműködve állítják össze a reklámanyagot, majd helyezik fel a jármű felületére. Egy látványos grafikával ellátott jármű megkerülhetetlen, és megvan benne a lehetőség, hogy mindenki figyelmét magadra vond!

Segít növelni a terméked vonzerejét, és biztosíték arra, hogy professzionális szolgáltatást/terméket kínálsz. Mindez hozzájárulhat ahhoz, hogy minél több ember ismerjen meg, ami az eladások növekedéséhez vezethet. 

autódekoráció

Látványos grafikával dobnád fel autódat? Céges autóflotta fóliázására keresel szakembert?

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Kérj ajánlatot még ma, és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

wrapping, autódekoráció
Miért válassz minket?