Átfogó grafikai és dekorációs
megoldások kompromisszumok nélkül

molinó, ponyva

A molinó még mindig az egyik legnépszerűbb kültéri reklámeszköz, hiszen remek ár-érték arányú. Egyszerűen, pillanatok alatt, hatékonyan szólítja meg a célközönséget, és rendkívül sok helyre rögzíthető.

Molino, és ponyva készítése
a BOOM Stúdióban

A Boom Studioban gondoskodunk arról, hogy a dekoráció ne csak látványos, hanem következetes is legyen, ugyanis ez a következetesség bizalmat épít a potenciális ügyfelek körében. Tudjuk, hogy ha az első benyomás hanyag, szakszerűtlen, vagy következetlen, annak a vállalkozásod láthatja kárát.

Egy molinó, vagy ponyva készítésénél nagy hangsúlyt fektetünk az alapanyag minőségére, ami lehet tartós szövet háló (Mesh háló) vagy speciális PVC. Ellenáll az időjárás viszontagságainak, így kültéren szinte bárhova kiteheted, és hosszú éveken keresztül reklámozhatod vele termékedet/szolgáltatásodat. A grafika miatt sem kell aggódnod, hiszen üzemünkben szakképzett csapatunk segít abban is, hogy minél figyelemfelkeltőbb legyen a kiválasztott molinód. Visszahajtva, ringlizve kapod kézhez, így a megrendelést követően már csak pár gyorskötöző kell ahhoz, hogy rögzíthesd, ahova csak szeretnéd!

Miért ajánlott
a molinó?

Egy látványos designnal ellátott molinó segíthet abban, hogy vállalkozásod nagy nyilvánosságot kapjon. Számos helyre felszerelhető, például kerítésekre, épületeket, illetve homlokzatok oldalára, így elérheted, hogy vállalkozásod komoly nyilvánosságot kapjon.

Egy figyelemfelkeltő molinó szóra bírja az embereket, és érdeklődést kelt a terméked vagy szolgáltatásod iránt. Segíthet a hatás elérésében és abban, hogy valami emlékezeteset alkoss, amivel akár jóval nagyobb célcsoportot is elérhetsz, mint a különböző online felületeken. Ha egy üzenetet szeretnél népszerűsíteni a tömegek számára, és a lehető legtöbb „szemet” szeretnéd az üzenetedre irányítani, akkor számodra a molinó a legjobb választás!

Tervezőink gondoskodnak arról, hogy bármilyen dekorációs elemről is legyen szó, az kövesse a mai trendeket, látványos legyen és profizmust sugalljon. Fontos számunkra, hogy az általunk elkészített dekorációs elemek a legjobb minőségben készüljenek el, az ügyfél igényeihez mérten.

molinó ponyva

Egyedi grafikával ellátott, figyelemfelkeltő molinót vagy ponyvát szeretnél?

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Kérj ajánlatot még ma, és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Miért válassz minket?