Átfogó grafikai és dekorációs
megoldások kompromisszumok nélkül

Névjegykártya

Egy személyes találkozó során a névjegykártyád lesz az az első benyomás, amely sok potenciális ügyfelet szerezhet számodra. Egy okos, kreatív, jól megtervezett és profin kinyomtatott névjegykártya remek módja annak, hogy új ajánlásokat zsebelj be!

A névjegykártyák rendkívül hatékony marketing eszközök. Egy jó névjegykártyát ritkán dobnak ki, ami azt jelenti, hogy még hetekkel vagy hónapokkal az átadása és átvétele után is dolgozik neked. Mindemelett sokkal személyesebbek, mint az e-mail vagy az online marketing. A kézfogás és a névjegykártya csere sokkal nagyobb hatást vált ki, mint bármilyen online levelezés, így nagyszerű a tartós üzleti kapcsolatok kiépítéséhez.

Egy névjegykártya azt mutatja, hogy profi vagy és komolyan gondolod az üzletedet. Ha valaki névjegykártyát kér tőled egy találkozón vagy rendezvényen, és nem tudsz vele előállni, akkor amatőrnek és felkészületlennek fogsz tűnni az üzletkötés során, így érdemes befektetni egy pár darabba. Üzemünk a tervezéstől kezdve, egészen a nyomtatásig mindenben a rendelkezésedre áll!

A profi névjegykártya előnyei:

Facebook
Email

Profi névjegykártyát szeretnél, amivel sikeres üzleteket köthetsz?

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Kérj ajánlatot még ma, és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!

Galéria a teljesség igénye nélkül. További képekért látogass el facebook vagy instagram oldalunkra!