Átfogó grafikai és dekorációs
megoldások kompromisszumok nélkül

etikett címke

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a prémium minőségű öntapadós címkék feldolgozásában és nyomtatásában. Modern gyártó üzemünk a jelenleg elérhető legfejlettebb matrica nyomtató gépekkel van felszerelve, és ennek eredményeként képesek vagyunk megfelelni a legszigorúbb követelményeknek is.

Az etikett címke nem csak a fogyasztók tájékoztatását teszi lehetővé, hanem meggyorsíthatja egy vállalat ügyvitelét is. Az etikett címke használható a levelekre levélcímke formájában, mint feladó címke, illetve a címzetteknek küldendő címke gyanánt is. Dokumentumok esetében leltár címkeként is felhasználható, de dokumentumkövetéshez is a legtöbb vállalat etikett címkét vesz igénybe. Levelekre, és számlákra egyaránt ragasztható címke. 

Sok esetben használják különböző elérhetőségek rögzítésére az irodán belül, vagy egy könyvtár esetében a könyvek azonosítására. Mindemellett rendezvényeken, sporteseményeken is alkalmazható. Sokoldalúsága révén fontos, hogy jól tapadjon, és jó minőségű legyen. Mi minderről gondoskodunk üzemünkben!

Az etikett címke előnyei:

Tartós, és minőségi etikett címkét szeretnél cégednek?

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Kérj ajánlatot még ma, és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!