Átfogó grafikai és dekorációs
megoldások kompromisszumok nélkül

car wrapping

Szeretnél új stílust adni járművednek? A wrapping, vagyis az autó teljes fóliázása megakadályozza a festék károsodását. Ezek a vinil járműfóliák sokkal ellenállóbbak a sérülésekkel szemben, mint a festék, így autód egész évben megőrzi szépségét!

Ha meg szeretnéd változtatni a járműved megjelenését, akkor választhatsz a fóliázás vagy a fényezés között. Mindkét lehetőség lehetővé teszi, hogy az autódat új külsővel ruházd fel, de van köztük néhány jelentős különbség. A járműfóliázás a festéshez képest számos előnyt kínál, például alacsonyabb költségeket, jobb minőséget, nagyobb védelmet és nagyobb tervezési szabadságot. Ideális megoldás az autótulajdonosok és flottakezelők számára, akár pénzt szeretnének megtakarítani, akár egyedi dizájnt szeretnének létrehozni.

Wrapping szolgáltatásunk keretein belül az egész járművet beburkoljuk. A járműfóliára az ügyfél igényeinek megfelelően egyedi színeket, mintákat és grafikákat nyomtatunk. A vinyl járműfóliák jellemzően sokkal rugalmasabbak, jobban ellenálnak az időnek. A prémium minőségű fóliának, és az egyedülálló designnak köszönhetően segítünk a legjobbat kihozni járművedből!

Az car wrapping előnyei:

Egyedi autófóliával frissítenéd járműved megjelenését?

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Kérj ajánlatot még ma, és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!