Átfogó grafikai és dekorációs
megoldások kompromisszumok nélkül

leporello

A hajtott szórólap, vagyis a leporelló az egyik legsokoldalúbb reklámanyag, hiszen segítségével nem kell két oldalba besűríteni a mondanivalódat. Megelőzi, hogy egy zsúfolt, átláthatatlan szórólapot kapj. Szuper megoldás, ha költséghatékony szóróanyagot szeretnél rövid határidőn belül!

A leporelló az egyik legnépszerűbb reklámanyagunk, kedvező árának köszönhetően. Ha kevés idő áll a rendelkezésedre, -például egy rendezvényre pár napon belül szóróanyagokat kell összeállítani-, akkor a hajtott szórólap a legoptimálisabb megoldás. Több információt, és grafikai anyagot lehet rajta megjeleníteni szemben a hagyományos két oldalas szórólappal, így támogat abban is, hogy ne egy átláthatatlan reklámanyagot kapj.

A lapok elrendezésének, és a hajtott felületnek köszönhetően alkalmat nyújt a kreatív ötletek megvalósítására is, így minden oldalnak külön funkciója is lehet. A különböző felületkezelései, és hajtási technikák által nem csak a tartalmat, hanem a kinézetet is a cég arculatára tudjuk szabni. A siker garantáltan nem marad el!

A leporello előnyei:

Látványos, és figyelemfelkeltő leporellót szeretnél egy üzleti találkozóra vagy rendezvényre?

Felkeltettük az érdeklődésedet?

Kérj ajánlatot még ma, és mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!