Átfogó grafikai és dekorációs
megoldások kompromisszumok nélkül

Működj együtt velünk!

Grafikusként dolgozol, és már régóta keresed a számodra megfelelő nyomdai partnert? A legjobb helyen jársz! A partnerség hozzáférést biztosít egy olyan szakértői csapathoz, akik segítenek neked az elejétől a végéig megvalósítani ügyfeleid nyomdai elképzeléseit. 

A Boom Studio hozzájárul ahhoz, hogy gyönyörűen nyomtatott termékeket juttass el az ügyfeleidhez!

Mit is jelent ez?

 • Egyszerűbb folyamatok: ahogy vállalkozásod növekszik, úgy nő a nyomtatott marketing anyagokra való igény is. A grafikai projektek sokasága mellett levesszük a válladról a terhet, ami a nyomdai anyagok előállítását illeti.

 

 • Kreatív szolgáltatások: ha kezdő grafikus vagy, és úgy érzed, hogy túlterhelt vagy, egy nyomda segíthet az olyan anyagok előállításában, amelyek lenyűgözik az ügyfeleidet. 

 

 • Nagyformátumú nyomtatás: néha olyan nyomtatott anyagokra lehet szükséged, amelyek sokkal nagyobbak, mint egy tipikus szórólap. Bármilyen nagy méretű molinó vagy óriásplakát nyomtatásában segítségedre leszünk.

Amennyiben együttműködünk, úgy partnered leszünk az ügyfeleid termékeihez szükséges minőségi anyagok megtervezésében, és nyomtatásában. Ráadásul mindezt jelentős kedvezményekkel érheted el nyomdai stúdiónkban!

Mit tehet egy megbízható nyomdai partner a vállalkozásodért?

Nem minden nyomdai partner egyforma. Ha először próbálsz nyomdát találni, fontos hogy tudd, mire kell figyelned! Olyan nyomdát keress, amely teljes körű, átfogó nyomtatási szolgáltatásokat kínál. Ez elengedhetetlen a sikeres grafikai vállalkozáshoz. 

 • Megfizethető szolgáltatások: ha magas árakat kell fizetned az anyagokért, amelyekre pusztán az ügyfél megrendelések teljesítéséhez van szükséged, akkor szerencsés leszel, amennyiben megtérül a befektetésed. Rengeteg olyan nyomdai partner van, akik alacsonyabb áron több szolgáltatást tudnak nyújtani. Mi a Boom Studionál megfizethető árakat kínálunk, de ez nem megy a minőség rovására. 
 • A szolgáltatások széles skálája: a kiválasztott nyomdának rendelkeznie kell a megfelelő erőforrásokkal és tapasztalattal ahhoz, hogy minden tervezési és nyomtatott marketing igényedet kielégítse. Nálunk mindent egy helyen megtalálsz! 
 • Ha megbízható nyomdával működsz együtt a grafikai anyagok kidolgozásában, az növelheti a Te jó híredet is, és folyamatosan kiváló minőségű végtermékeket biztosíthatsz a partnereidnek. Az egységes márkaidentitás kialakítása létfontosságú a hűséges ügyfélkör fenntartásához. 

Miért érdemes együttműködnöd velünk?

 • A legjobb minőségű eszközökkel, magas színvonalon készítheted el nálunk offline marketing anyagaidat.

 

 • Szakmai útmutatást biztosítunk a nyomdai technikákkal, szolgáltatásokkal és mechanikával kapcsolatban.

 

 • Gyorsan dolgozunk, így nem kell heteket várnod az elkészült anyagra.

 

 • Az ügyfél nyomtatott anyagainak a versenytársaknál sokkal gyorsabb ütemben és alacsonyabb áron történő szállítását garantáljuk.

 

 • Hosszú távú partneri együttműködésünk során jelentős kedvezményekben (akár 40%) részesülhetsz. 

A Boom Studio kiváló eszközökkel, és magas minőségű nyomtatási technológiával dolgozik, így garantálhatjuk, hogy a nálunk elkészült nyomdai anyagokkal lenyűgözöd a meglévő, és leendő ügyfeleidet!

Készen állsz arra, hogy fellendítsd a grafikai vállalkozásodat? Válaszd a Boom Stúdiót, ha hosszú távú partneri együttműködést szeretnél, és olyan nyomdát keresel, akik támogatnak a munkádban. 

A Boom Stúdió hozzájárul ahhoz, hogy gyönyörűen nyomtatott termékeket juttass el az ügyfeleidhez!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!