Átfogó grafikai és dekorációs
megoldások kompromisszumok nélkül

Illik-e válaszolni egy kiküldött árajánlatra?

Maga a kérdés teljesen triviális, ha jobban belegondolunk. Válasz számomra egyértelmű. Tapasztalataim szerint sokak nem értik a lényegét! De nézzük meg miért is vetődik fel ez a kérdés!
Illik-e válaszolni egy árajánlatra

Lehet én várok el sokat az emberektől ebben a kibaszottul felgyorsult világban. Lehet az is, hogy az emberek vannak felgyorsulva annyira, hogy azt sem tudják kitől mit kérdeztek, mikor és miért. Csak egyszerűen felteszik a kérdést -most konkrétan egy árajánlatra gondolok- (OUT) és megvárják míg beérkezik egy csomó válasz (INPUT) amiből egy szám alapján kiválasztják a legolcsóbbat és oda válaszolnak. A többire nem válaszolnak, nem veszik a fáradságot és egy rohadt sort sem írnak. Pedig azt is el lehetne intézni egy copy/paste dologgal. Így a másik fél máris jobban érezné magát.

Nos, elmondom a választ a kérdésre. De szerintem kitaláltad! A válasz igen, illik válaszolni egy árajánlatra. Ezt hívjuk minimális tiszteletnek.

Gondolj bele! Attól még, hogy üzletről van szó, te megkérsz valakit valamire. Első körben ez egy közös érdek és ez teljesen normális élethelyzet. Akit te megkérsz, az időt és energiát tesz abba, hogy megtegye azt, amire kéred. Meg is teszi, szívesen, hisz ahogy említettem közös érdek, de attól még ő is ember és tisztelni kell a fáradozását, amit azzal ismersz el, hogy megköszönöd egy válaszlevéllel, amennyiben nem felel meg számodra az ajánlat.

Szóval nem szabad a szolgáltatót egy árajánlat szaró robotnak nézni, aki csak azért kel fel reggel, hogy neked ajánlatot írjon! Neki is van egy napirendje, amibe beleilleszti a választ a leveledre. Félretéve az üzleti dolgot, látod, válaszol, megtisztel.

Mi válaszolunk minden árajánlatkérésre, ami beérkezik hozzánk. Ha nem tudunk segíteni a kedves érdelkődőnek, akkor azt is leírjuk. Nem hagyunk nyitva egyetlen egy dolgot sem, hisz az senkinek nem jó. Illik lezárni a dolgokat. Ha lezársz valamit, akkor tovább tudsz lépni és senkiben nem hagysz kérdéseket, még magadban sem.

Facebook
Email
szórólap nyomtatás

A szórólap nyomtatás példányszámának meghatározása nagyban függ az Ön konkrét céljaitól és a rendelkezésre álló

mikor érdemes szórólapot csináltatni?

A szórólapok készítését általában azok az üzleti vállalkozások vagy szervezetek fontolják meg, akik szeretnék elérni

papír, nyomdai papír, szórólap

A papír egy olyan alapvető anyag, amely mindennapi életünk része. A könyvek, újságok, jegyzetfüzetek, dobozok,

nyomdászat fontossága

A nyomdászat az egyik legrégebbi és legfontosabb iparágak egyike az emberiség történetében. Az ókorban már

Az ilyen sztorikból Dunát lehetne rekeszteni. Bár, itt nem az a cél, hogy mindent megosszak,

lehetetlen nem létezik

Így készült rovatunk ezen részében egy igazi varázslatot mutatunk be. Egy iszonyatosan alacson felbontású senki

Illik-e válaszolni egy árajánlatra

Maga a kérdés teljesen triviális, ha jobban belegondolunk. Válasz számomra egyértelmű. Tapasztalataim szerint sokak nem

nyomdai megrendelés boomstudio.hu

Manapság már nem adunk az ilyenre, de régebben beleszaladtunk egy-két hülyeségbe a saját hülyeségünk miatt.