Átfogó grafikai és dekorációs
megoldások kompromisszumok nélkül

útmutató autófóliázáshoz

A helyes kivitelezés sok tapasztalatot, megfelelő környezeti körülményeket és minőségi felszerelést követel. A szaktudás fontossága kiemelkedően fontos egy autó karosszéria fóliázásával kapcsolatban.

Otthoni körülmények között semmiképp nem érdemes belevágni a műveletbe. A helytelenül felhelyezett autófólia ugyanis idővel leválik a szélein, nem kívánt szennyeződések kerülhetnek a fólia alá melyek rontják az összképet.

A járművet célszerű előre lemosatni és már száraz, tiszta állapotban elhozni.

Csak fényezett felületre matricázunk

Akár teljes, akár részleges fóliázásról legyen szó a fóliák fényezett felületen tapadnak meg a legjobban és legtartósabban. Egyéb felületekre történő matricázásra garanciát nem tudunk vállalni, illetve ha nem gyári a fényezés, vagy sérült a lakk réteg, a festés, esetleg rozsdás. Ezekben az esetekben mindig felhívjuk ügyfeleink figyelmét.

Fólia típus kiválasztása

Járművekre csak arra alkalmas, kültéri fóliát telepítünk. Általunk nem ismert, hozott fóliára garanciát nem tudunk vállalni. Teljes csomagolás esetén 3D Avery Supreme Wrapping Film-et használunk. Egyéb munkálatok esetén 2D, 3D öntött fóliatípusokat. A jármű felmérése során egyeztetünk az ügyfélell mit ajánlunk az adott felületre.

Szétszerelés, tisztítás

Bizonyos részeket eltávolítunk a könyebb hozzáférhetőség és a fólia tartós telepítése végett. Minden esetben előzőleg egyzetetünk az ügyfélell a plussz szerelési költségekről. A már tisztán hozott járművet, alkoholos tisztítószerrel áttöröljük, zsírtalanítjuk, megtisztítjuk a nem kívánt szennyeződésektől. Ekkor kezdődhet a fólia telepítése.

Telepítés

Az előzőleg zsírtalanított járművet, zárt helyen, több éves szakmai tapsztalattal rendelkező szakemberek telepítik. Rutinos, ámde óvatos, precíz mozdulatokkal kerülnek fel a vágott, nyomtatott, vagy a direkt színű wrapping fóliák elemenként, vagy akár teljesen a járműre. Hőlégfúvóval idomítjuk és rögzítjük végül a dekorációt.

Karbantartás

Az elkészült dekoráció ugyanolyan figyelmet igényel mint egy fényezés. Két napig lehetőség szerint ne mossuk és ne érje víz. Teljes fóliázás esetén az elkészülés után két héttel visszarendeljük a járművet átvizsgálásra, az esetlegesen felmerülő problémák orvoslására. Nincs más hátra mint élvezni a telepített autófóliánk nyújtotta előnyöket.

Az autófóliázás történhet teljes, részleges, vágott, és nyomtatott formában is. Előnyei a fényezéssel szemben hogy gyorsabb, költséghatékonyabb, és tartósabb védelmet biztosít, kiváltképp teljes fóliázás vagy speciális víztiszta védő fólia esetén.

Miért válassz minket?