Átfogó grafikai és dekorációs
megoldások kompromisszumok nélkül

Hirtelen felindulásból elkövetett megrendelés!

Manapság már nem adunk az ilyenre, de régebben beleszaladtunk egy-két hülyeségbe a saját hülyeségünk miatt. Komolyan veszünk mindenkit, de már kiszűrjük az ilyen fals ügyeket.
nyomdai megrendelés boomstudio.hu

Hogy is történik egy ilyen? Összefutsz valakivel és beszédbe elegyedtek ha olyan a nexus. A párbeszéd közben előbukkan egy olyan, hogy „Már akartalak keresni!”. Ha ez így elhangzik akkor az már jel arra, hogy valamivel előáll, valami olyannal ami nem lesz komoly. Ugyanis ha valóban szüksége lenne, vagy lett volna arra a szolgáltatásra amit a Boom Stúdió nyújt, akkor magától vette volna a fáradságot és felvette volna a kapcsolatot.

Nem kétlem, hogy megfogalmazódott valami a fejében valamikor és eszébe jutottam. Egy biztos, fel nem hívott és nem küldött egy elektronikus levelet a kéréseivel. De ott abban a pillanatban a beszélgetés hevében megvilágosodott és mindent megrendelt. Ha nagyon jó napja volt, még az is elhagyta a száját, hogy a pénz nem számít!

A múltban ennek nagyon örültem, el is kezdett járni az agyam, miként is oldom meg neki a problémáját. Értsd jól a problémát! Félig-meddig már meg is voltam a szóban elhangzott kéréseivel. Mikor a továbblépés jött volna, akkor elkezdett akadozni a dolog és százból kilencvenkilencszer meg is állt. Nem lehetett elérni, ha elértem nem válaszolt, stb…

Át kellett gondolni ezt a dolgot, meg kellett nevezni a problémát és megoldást kellett találni rá. Mivel mindenre találok megoldást, erre is megjött. Egy rendszert kellett felépíteni, hogy ne menjen el felesleges energia arra, ami nem létezik. Mi is az ami nem létezik? A megrendelés!

Tudom! Nem én találtam fel a spanyol viaszt, de ezt nekem kellett meglépnem magam miatt.

Valóban nem hülyeségek a szólás-mondások, közmondások, régi igazságok. Jelen esetben „A szó elszáll, az írás megmarad”. Van egy kis pszichológiája is ennek a dolognak. Ha leír valamit az ember, akkor azt már komolyan gondolja. Így ma már mindenkit megkérünk, hogy írja le nekünk azt amit szeretne, ezt átgondoljuk, beárazzuk és valamilyen irányba haladunk tovább.

Azt kell mondanom, működik! A százból kilencvenkilenc aránya megfordult. Ha kiváncsi vagy a folyamatra a megrendelés menete menüpont alatt megnézheted. Egyszerű, nagyszerű!

Facebook
Email
szórólap nyomtatás

A szórólap nyomtatás példányszámának meghatározása nagyban függ az Ön konkrét céljaitól és a rendelkezésre álló

mikor érdemes szórólapot csináltatni?

A szórólapok készítését általában azok az üzleti vállalkozások vagy szervezetek fontolják meg, akik szeretnék elérni

papír, nyomdai papír, szórólap

A papír egy olyan alapvető anyag, amely mindennapi életünk része. A könyvek, újságok, jegyzetfüzetek, dobozok,

nyomdászat fontossága

A nyomdászat az egyik legrégebbi és legfontosabb iparágak egyike az emberiség történetében. Az ókorban már

Az ilyen sztorikból Dunát lehetne rekeszteni. Bár, itt nem az a cél, hogy mindent megosszak,

lehetetlen nem létezik

Így készült rovatunk ezen részében egy igazi varázslatot mutatunk be. Egy iszonyatosan alacson felbontású senki

Illik-e válaszolni egy árajánlatra

Maga a kérdés teljesen triviális, ha jobban belegondolunk. Válasz számomra egyértelmű. Tapasztalataim szerint sokak nem

nyomdai megrendelés boomstudio.hu

Manapság már nem adunk az ilyenre, de régebben beleszaladtunk egy-két hülyeségbe a saját hülyeségünk miatt.