Átfogó grafikai és dekorációs
megoldások kompromisszumok nélkül

nagyformátumú nyomtatás

Készen állsz, hogy felhívd a járókelők, látogatók vagy rendezvényed vendégeinek figyelmét? Szeretnéd már az első pillanatban lenyűgözni őket, de nem tudod mivel kápráztasd el őket? Mit szólnál a jól bevált és klasszikus poszterhez? 

Plakátot készíteni könnyebb, mint gondolnád: válassz az igényeknek megfelelő hordozót, legyen az papír vagy vinyl, vagy válaszd kültéri lehetőségeinket. Fedezd fel a merész minták széles választékát, beleértve az adott iparágakhoz vagy felhasználásokhoz tervezett opciókat.

Álmodd meg megjelenésedet!

Legyél feltűnő vagy visszafogott, használj színeket, formákat, legyél élénk vagy drámai, de mindig összpontosíts arra, hogy a plakát üzenete világos és egyszerű legyen: az üzlet nyitva tartása, a korlátozott ideig tartó akciókkal kapcsolatos információk, vagy egy közelgő különleges esemény híre. Magas minőségben nyomott színes posztereid professzionálisnak tűnnek, akár a városban, akár az üzletben teszed közzé őket.

Változtasd a falakat vagy ablakokat lehetőségekké, merész egyedi plakátokkal.

A vállalkozások egyéni plakátokkal történő népszerűsítése segíthet a marketinggel, valamint az egészséggel és biztonsággal kapcsolatos üzeneteid hatékony, szemet gyönyörködtető és emlékezetes közvetítésében.

A megfelelő, személyre szabott plakátterv gondoskodhat arról, hogy bárhol is legyen az egyedi nyomat: kiállításon, vásárban, a városban, a járókelők megálljanak és elolvassák a mondanivalóját. Ha már rendelkezel saját dizájnnal, plakátnyomtatási szolgáltatásaink gyorsan és egyszerűen elérhetők, rövid szállítási határidővel.

Mire használhatók a plakátok?

Amikor saját, nyomtatott plakátot tervezel, elengedhetetlen, hogy egy végső célt tarts szem előtt. A lehetséges célok közül kiemeltünk néhányat, hogy ötleteket adjunk.

Termékek reklámozása – a plakátok egyik legfontosabb felhasználási módja a termékek, szolgáltatások és általában a vállalkozások reklámozása. Ezek lehetnek sima bolti ajánlatok, de akár buszmegállós hirdetések és egyéb kültéri nagy formátumú plakáthirdetések, például óriásplakátok.

Rendezvények népszerűsítése – ha nagy esemény előtt állsz, a plakátok kiválóan alkalmasak ennek reklámozására. Csak egyetlen lapra van szükséged, hogy a járókelők tudják a dátumot, időt és helyet, és már indulhatnak is! Csak ügyelj arra, hogy olyan helyre tedd, ahol sokan felfigyelnek rá.

Fontos információk közlése – a higiéniai plakátoktól kezdve az egészségügyi és biztonsági információkig a plakátok létfontosságú szerepet töltenek be számos szervezet mindennapjaiban. Az ilyen típusú tartós poszterekhez a PVC anyagok a legjobbak, mivel erősek és könnyen tisztíthatók.

Hol vannak a legjobb helyek poszterek elhelyezésére?

Az egyik első döntés, amelyet meg kell hoznod, mielőtt kiválasztod, hogy milyen típusú posztert szeretnél nyomtatni, az az, hogy hová fogod elhelyezni. Beltéri lesz vagy kültéri? Állandó helyen rögzíted, vagy csak ideiglenesen lesz rá szükség? Mekkora felületen szeretnéd megjeleníteni? Ezek mind olyan tényezők, amelyek befolyásolják döntésed.

Hogyan készítsek plakátot?

A plakáttervezés nem mindig fekete-fehér – nagyon sok mindenre kell gondolni. Íme, néhány tipp, hogy mitől lesz inspiráló és emlékezetes a plakátterv:

• Használj élénk, szemet gyönyörködtető színeket!

• Győződj meg róla, hogy távolról is el tudják olvasni a fő üzenetet!

• Játssz a betűtípusokkal!

Mi van, ha nincs plakáttervem?

Akár A1-es, A2-es vagy A4-es poszterméretet keresel, nálunk megtalálod az üres vásznadat. Inspirációra van szükséged? Szakértő tervezőcsapatunk fantasztikus layout-ot készít a kezdéshez.

Milyen poszterméretekben gondolkodhatsz?

Bármilyenben, határ a csillagos ég. nem tudsz olyan méretet kérni, amit ne tudnánk kinyomtatni.

 

Ha segítségre van szükséged, csapatunk készséggel áll rendelkezésedre, és szakértői tanácsokkal szolgál. Vedd fel a kapcsolatot velünk még ma!